Blogarchívum

2014. január 5., vasárnap

Féltékeny vagyok... :D

Tegnap Gergő falvédőjéhez néztünk valami tartó alkalmatosságot az Obiban. Egy lélek sem volt a közelben, Gergő matatott a sor másik oldalán lévő műanyag bigyók között, mi próbáltuk eldönteni, hogy lapos vagy lekerekített díszlécet vegyünk-e. Csönd volt. Aztán a csöndbe belehasított egy szó: Gergő. Kristálytisztán. Bálint szájából. Az egy dolog, hogy az első értelmes szótöredék, amit következetesen használt, szintén a bátyjához kapcsolódott: Ge. De nem az lenne a természetes, hogy a világ legelbűvölőbb, legfantasztikusabb, legodaadóbb emberét nevezi nevén első szavával (ANYAAAAAAAAAAA)??? Mondjuk legalább nem az apa az első szava. Azt nem tudnám feldolgozni....

Félreértés ne essék, nagyon büszke vagyok rájuk. Imádják egymást az első pillanattól kezdve. Gergőtől soha nem hallottunk olyat, hogy vigyük vissza a kórházba (vagy hagyjuk ott, ahogy Tomi javasolta, amikor Kata megszületett), dobjuk ki a kukába, stb. Bálint kezdettől fogva isteníti Gergőt, ez nem kérdés. Persze nyírják egymást rendesen, de ez csak azért van, hogy ne unatkozzak. 

Mostanában már inkább Bálint veszélyes Gergőre.... Gondol egyet, odabattyog, és elkezdi csapkodni, esetleg röhögve harapni. Gergő pedig menekül "Tuciiiiiiiiiiiiiii, ne máááááár!" felkiáltással. Azt le sem írom, hogy fürdésnél milyen érzékeny pontot próbál letépni néha. 

Ami az alvást illeti, tegnap megnyertünk egy apróbb csatát. Tomi átvitte Bálintot, aki erre azonnal éber állapotba került, és természetesen az egész környék az ő nemtetszésétől volt hangos. Tomi ott ült mellette, amíg Bálint fel nem adta, és ELALUDT! Közel 3 órát aludt a helyén, és nem ordítva ébredt, csak nyöszörögve. Természetesen az éjszaka maradékát már a helyén, azaz mellém bújva töltötte. Haladunk! Szóval minden kedves "amikor az első csaját akarja felhozni" ellendrukkernek coki! :D (Én még nem tudom, hova is tartozom pontosan... :D )

Bálint - Költözés 1:1

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.