Blogarchívum

2014. január 20., hétfő

Álomház

Egyik hétvégén meglátogattuk egy volt egyetemi évfolyamtársamat (Andit :)) Gyálon, akinek szintén két kisfia van (ideális felállás). Amikor hazaértünk, Tomi megosztotta velem gondolatait: (máskor is szokta, ez azért még nem hírértékű): mi lenne, ha nem kész házakat néznénk, hanem inkább építkeznénk. Hirtelen felindulásból terveztünk is egy házat. Azóta már módosítottunk is rajta, és annyira beleszerettünk mindketten, hogy már elképzelni sem nagyon tudunk mást. Tegnap ugyan megnéztük az eladó gyáli házakat, de mind olyan izé volt (állandóan az járt a fejünkben, hogy amikor ezt megtervezték, részegek voltak?). Na inkább mutatom a miénket.

A náégyzetméterek nem pontosak, mert nem vacakoltam vele, hogy rendesen kijelöljem a szobák alapterületét a programban.

A Vagány helye melletti kanapé valójában nem kanapé, hanem egy ablakkal és könyvespolccal összeépített pamlag. Ez gyerekkorom óta a mániám, amióta Pongó egy ilyen heverőről bámult ki az ablakon a 101 kiskutya elején.

Valami ilyesmi :)

Szóval a terv a következő: spórolunk. A fogunkhoz verjük a garast, veszünk pár símaszkot, stb. Jövőre veszünk egy telket Gyálon. Ezután elkezdjük árulni a lakást, ami az ingatlanpiac halottságát tekintve nem lesz egyszerű. Amikor ez sikerült, átköltözünk egy albérletbe, és kb 1 év alatt felépítjük a házat. Ezután már csak évek kérdése, és szépen berendezzük olyanra, amilyenre elképzeltük. Időnk lesz, mert innen már nem akarunk majd elköltözni.

A legviccesebb az egészben az, hogy ugyan senkinek nem meséltük a környéken, de a szomszéd néni egyik nap azzal várta Tomit, hogy hallja, el akarjuk adni a házat. Hogy mi van?????? :D Itt a falnak is füle van. Sok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.