Blogarchívum

2013. szeptember 10., kedd

Hejőpapi-Hortobágy-Debrecen-Níregyháza

Mozgalmas olt az utolsó augusztusi hétvégénk. Pénteken keresztszüleimnél voltunk, szombaton már úton a Hortobágyra. Gergő kedvéért komppal keltünk át a Tiszán. Nagyon tetszett neki. Utána kisvasutaztunk a Hortobágyon, néztünk madarakat, visszafelé gyalogoltunk, amit Gergő majdnem végig a saját lábán teljesített (összesen kb 4 km-t mentünk). Utána Tomi keresztszüleinél voltunk, végül vasárnap a nyíregyházi állatkertet néztük meg. Egy percig sem unatkoztunk, de gondolom, ezt mondanom sem kell. :)










Gondoltam, milyen jól mutatna Gergő a sínek között. A vonat kétóránként közlekedik, és kb 5 perce ment el, úgyhogy nem volt veszélyes.

Aztán Gergő előrántotta a stukkert.... Nem bírta már elviselni a szüleit: "Soha nem visztek engem jó helyre" (Ha nem lenne teljesen egyértelmű: egy fadarabbal vakargatja a halántékát...:D) A kiborulás pedig nem ekkor olt, hanem pár napja. Egy fél nap visegrádi bobozás, cukrászdázás, majd másnapi kispajtással rohangálás és éttermezés után, amikor este elindultunk haza, teljesen kiborult, mert ő "jó helyre" akart még menni. Rossz szülők vagyunk, én is érzem... :D



Kis cuki légy. Kb 5 mm hosszú olt, és nem akart elszállni. A legyek a büdöset szeretik, ugye? Khm...
 Folyt köv...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.