Blogarchívum

2013. június 23., vasárnap

Dilemma

Lassan döntenem kéne, de nem megy. Szeptembertől indul egy fotós OKJ-s képzés. 2 éves, minden pénteken délután és szombaton 9-től 3-ig lennének az órák. Egyrészről nagyon szeretnék megint tanulni valamit, biztos sokat fejlődnék két év alatt. Az sem utolsó szempont, hogy jó lenne megint felnőttek között eltölteni egy kis időt. Másrészről nem sok biztatót olvastam az okj-s fotográfus képzésekről (elavult, kevés a gyakorlat stb). Ami ennél is sokkal jobban zavar, hogy nem tudom, Bálint mit szólna hozzá. Nem túl korai? Nem lenne neki túl sok a nélkülem töltött idő? Nagyon anyás. Ha a közelében vagyok, csak velem tud elaludni. Persze ha nem vagyok vele, akkor Tomival is elalszik. Aztán az sem egyszerű, hogy 2 éven keresztül minden szombatom foglalt lenne. Anyagilag nem vészes, mert államilag támogatott képzésről van szó, de azért a teljes összegből röhögve megvenném a vágyott 85-ös objektívet. Szóval nem tudom. Hálás lennék a kommentekért! :)

3 megjegyzés:

  1. Szerintem jó ötlet,és Bálint biztos meglenne néküled :) másrész kicsit hosszú, én sem hallottam túl jókat róla, de kitudja. Nem láttál vmi rövidebb magánsulit ami esetleg többet ér? De mindenképp csinálj vmi ilyesmit, egyrészt a felnőtt társaság jót tesz, másrészt úgyis ez az életed :)

    VálaszTörlés
  2. Elkezdem. Lehet részletfizetést is választani, úgyhogy nincs nagy bukta, ha nem jön be, mert Bálint még nem bírja ilyen sokáig nélkülem. Azért remélem, bírni fogja :)

    VálaszTörlés
  3. Szerintem bírni fogja!
    Ha visszaemlékszem, hogy Zselyke szeptemberben mennyire jól elvolt (az volt korábban a tervezett, munkába visszatérős időpontunk), mi minden kötötte már le, nem lesz gond. Addig Bálint is sokat fog tanulni, megismerni és lehet, hogy neked nehezebb lesz otthon hagyni, mint neki téged elengedni :)
    Addig is nyugi, jó lesz minden és így talán lesz miért várnod a szeptembert...

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.