Blogarchívum

2011. december 6., kedd

Az utolsó kép

a 450D-vel. Holnap, ha minden igaz, Tomi eladja a fényképezőgépet. Kicsit sajnálom (az a típus vagyok, aki a tárgyakhoz is kötődik), mert az elmúlt 3 évben rengeteget látott az életünkből (ott volt Gergő születésénél, hogy a legfontosabbat említsem). Ennek a masinának köszönhetem, hogy néha már másokat is fotózok, ő volt a kezemben mindig, amikor kizártam a külvilágot. Jó kis páros voltunk, de kinőttem. Már érzem a határait, többre vágytam, úgyhogy sok spórolás után, és családi segítséggel  megrendeltük álmaim fényképezőgépét (anno a 450D is az volt:)). A boltban azt mondták, hogy legkésőbb pénteken átvehető, de lehet, hogy már holnap (erről majd később még írok, ha már a kezemben lesz). A mostani gépből pedig objektív lesz, de ehhez még gyűjtögetnem kell egy kicsit. Szóval az utolsó fénykép, amit Vele készítettem (szerencsére nem egy elmosódott selejt:D) Zselyke:

3 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy sikerül megvenni az "álomgépet", biztos várod, hogy kipróbálhasd:) Gergő milyen fotóalany? Hannát szinte lehetetlen fényképezni, jobban érzi magát a "másik oldalon", inkább nézegetni szereti a képeket. Karácsonyra szeretnénk majd egy "mindenki rajta van" családi képet, mert én mindig lemaradok róluk:) Milyen lesz az új gép? Gondolom Gergő lesz a tesztelő, vagy inkább Vagány fog modellt állni:D

    VálaszTörlés
  2. Gergőről szeretném majd az első képet készíteni természetesen:) Amúgy Gergő vicces modell. Ha mást fotózok, akkor feltétlenül szerepelni akar a képen, de ha őt fotóznám, akkor menekül. Ezért róla általában kinti spontán képek készülnek:)

    VálaszTörlés
  3. Gratula az új géphez! Remélem hamar megjön:) Kíváncsian várom az új képeket! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.