Blogarchívum

2011. április 27., szerda

Homokozó

Végre elkészült a homokozó. János (akit Gergő mától következetesen Papának hív) hozott homokot az unokájának, úgyhogy délután talicskáztunk, lapátoltunk, talicskáztunk, lapátoltunk, stb (oké, én csak fotóztam:D). Gergő elmondhatatlanul élvezte az egészet. Büszkén feszített a talicskában, utána boldogan dobálta a homokot, majd megint talicskázott. Nagyapja meg izmosodott egy kicsit:) Amikor elkészültünk, eszembe jutott, hogy a szappanbuborékos fotókat most kéne elkészíteni, hiszen kint igazán nem tesz kárt semmiben. Rengeteg vidám kép került a fotós blogomba. Remélem, mosolyt csal az arcotokra!



Este még Gergő babapopóján is egybefüggő homokréteg volt, pedig eskü nem pucéran homokozott. 

2 megjegyzés:

  1. Nagyon ügyes vagy!!!!! Ez a buborékos fotó *5. Mi sajnos betegek vagyunk, Hanna éjszaka belázasodott, valószínűleg a foga a ludas:( Most épp az ágyunkban fekszik, és dvd-t néz, olyan bágyadt, elvette a láz az erejét.Remélem, hamar rendbe jön! Megyek, megnézem a fotós blogod is:)

    VálaszTörlés
  2. Szegény kicsi lány. Remélem, tényleg csak a foga, és hamar elmúlik. Gergő szerencsére még soha nem volt olyan beteg, hogy DVD-t nézzen. Ő mindig pörög:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.