Blogarchívum

2013. április 4., csütörtök

Fejlemények Bálint átszoktatásával kapcsolatban

Írtam múltkor, hogy Bálint 4 hónapos koráig kapott haladékot, utána menthetetlenül át kell költöznie a közös gyerekszobába. Azóta eltelt egy hét. Tomi még adott két nap haladékot, hogy vegyek a kiságyba fejvédőt, mert a kölök pörög álmában. Ezt a haladékot újabb két indokkal sikerült növelni: 
1. Gergő szombatra belázasodott - mégsem lenne jó, ha közös szobában aludnának, amíg köhög.
2. A fejvédőt ki kell mosni. Sajnos pont a megvétel előtt mostunk fehéret...:D

Azóta a helyzet romlott. Bálint az elmúlt 2 éjszakát már nem a bölcsőben töltötte, hanem közöttünk. Fogzik ugyanis. Most már tényleg. Az ínyén kitapintható az első fogacska (még nem tört át). Ennek köszönhetően olyan nyugtalan, hogy nem lehet mellette aludni. Folyamatosan dobálja magát, nyögdécsel. Persze erre is van megoldás: Ha hozzám bújhat, akkor alszik, mint a bunda...:D Kis cuki :) Tomi rém boldog...:D Persze így én egy kicsit nyúzott vagyok, mert elég éberen alszom miatta. Állandóan azt lesem, hogy nem húzta-e a fejére a takarót, nem fúrta-e a fejét a párnába, vesz-e levegőt stb, stb... De nem bánom. Imádom, ahogy mellettem szuszog. Imádom, hogy olyan biztonságot jelentek számára, hogy még a fogfájásról is megfeledkezik. Úgysem lesz már sokáig ilyen kicsi. Ki kell használni ezt az időt, és bújni, nyúzni, puszilgatni, amíg még hagyja (sőt, örül neki).

1 megjegyzés:

  1. Gyors gyógyulást Gergőnek, Bálintnak meg könnyű fogacska-növesztést:) Tényleg hamar felnőnek, ki kell élvezni ezt az időszakot:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.