Blogarchívum

2012. október 30., kedd

Blup!

Félig reklám bejegyzés következik. Kb 6 hete megrendeltük a szoptatós fotelnek szánt Blup! babzsákfotelemet. Akkor 3 hetet ígértek. Már nagyon vártam, mert a boltban kipróbálva nagyon kényelmes volt. Egyből elmúlt benne a derékfájásom. Végre elérkezett az ígért dátum, amikor kaptam egy lvelet, hogy nem készült el időre, 2 hét múlva mehetünk... Már itt elég mérges voltam a boltra, de a csúcs 2 hét múlva volt. Érdeklődtem e-mailben, amire órákig nem válaszoltak, majd Tomi felhívta őket 3-kor. Akkor a csaj azt állította, hogy fél2-re várja a szállítót, de 3-ra biztos megjön. Végül fél5-kor szóltak, hogy lehet menni érte. Ezután a boltban az eladó úgy viselkedett, mintha nem a vásárlókból akarnának megélni. Egy halvány bocsánatkérés sem hangzott el a durva késés miatt, nem készített elő semmit, pedig tudta, hogy Tomi megy érte. Még rá kellett várni (nem volt más vásárló a boltban). Nem volt szimpatikus az egész. Nem azt mondom, hogy kezeljenek kiskirályként, de legalább ne viselkedjenek lenézően. Na mindegy.

Viszont a fotel tényleg szuper. Ha éjjel nem tudok elaludni a derékfájástól, csak átmegyek (Gergő szobájában van), belevackolok, és már alszom is.:) Gergő is imádja. Tomit is nehéz kirobbantani belőle. Gergő el is nevezte bújós fotelnek, mert olyan jól lehet ketten összebújni benne. Itt olvasunk mesét, ebben beszélgetünk. Egyszóval tényleg szuper! 

Így szereti:)

5 megjegyzés:

  1. Jó dolog lehet, Hannával az utolsó hetekben már én sem tudtam aludni, nem találtam a helyemet, minden pozíció kényelmetlen volt. Hogy vagytok? Bálint mikorra van megjósolva?:)

    VálaszTörlés
  2. nov 27:) (méretei alapján hamarabb...:))

    VálaszTörlés
  3. Anival voltunk kismama masszázson és ott ránk akartak nyomni 2 babzsákot. Mind2 blup:) Az egyik kicsit puhább a másik meg olyan amibe rendesen ülni is lehetne.(azt nem láttuk) De nem tudjuk hová tenni, így nem kértük! De ha ezt előbb tudjuk:), akkor lehet nektek nem kellett volna venni:) Na mind1! És hogy fogsz kiszállni a kisbabával?:) Csak mert azokból baba nélkül is nehéz kiszállni:)

    VálaszTörlés
  4. Így utólag már mindegy:) Majd leteszem Bálintot magam mellé az ágyra, vagy a bölcsőjébe, amíg felkelek. De amúgy most sem nehéz felkelni belőle, mert elég keményre van tömve. Majd persze pótolni kell idővel a tölteléket, de eddig nagyon tetszik! A derekam egyenesen imádja:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.