Blogarchívum

2012. április 1., vasárnap

Mátraháza hármasban

A hétvégét Mátraházán (és környékén) töltöttük az egyik Telekomos üdülőben. Péntek este indultunk itthonról. Gergő már azt is élvezte, hogy szállodában aludtunk (gondolom főleg azt, hogy így egy szobában voltunk mindhárman). Másnap elég vacak időre ébredtünk, úgyhogy Tomi kinézte a parádsasvári Üvegmúzeumot. Ez 4 éve bezárt, de erre csak ott derült fény. Az üveggyár már jó ideje nem üzemel (én anno még voltam ott egy osztálykiránduláson), úgyhogy potyára mentünk.

 Ezután össznépileg aludtunk egy nagyot, majd délután elmentünk a gyöngyösi Állatkertbe. Ez egy pici magán (legalábbis annak tűnt) állatkert, de nagyon élveztük. Volt oroszlán, teve, gigantikus dagadék béka, valamilyen varánusz, láma, meg sok házi állat. Gergő egy kecskétől kb sokkot kapott. Az álnok hangosan azt mondta, hogy MEEEEEEEE, és Gergő 5 percig reszketett. Még egy lúd (GÁÁÁÁÁ) kiborította egy kicsit, de a többiekkel nem volt gond. A nyusziketrec volt a legjobb, mert oda be lehetett menni. Persze szigorúan szülői felügyelettel, úgyhogy kénytelenek voltunk mi is bemászni a cuki szőrcsomók közé.


Hol a kakukktojás?

Ki néz kit?



Ez a kedvenc:)


Vasárnap még tettünk egy gyors kitérőt, hogy felvigyük Gergőt az ország tetejére. Életünkben először a kilátóba is bejutottunk (eddig szinte mindig télen mentünk, amikor a jég miatt nem lehetett, vagy épp nem volt nyitva, vagy teljesítménytúráztunk, és nem volt rá időnk stb...) Gergőt csak a zárt részre vittük fel, mert brutális volt a szél. Ő remekül szórakozott: tett kb 50 kört, csajozott, csajjal együtt tett pár kört:))








Este még elmentünk Viktorékhoz (előtte összeszedtük a nagyizó kutyát), ahol Zselykéztünk egy kicsit. Lilla csinált szülinapomra egy felhőt, ami szuper fotós kellék lesz. Miután Gergő kezdte elveszteni az önuralmát (értsd:visongva rohangált a lakásban), elindultunk haza. Szuper hétvége volt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.