Blogarchívum

2012. február 6., hétfő

Vidám vasárnap

Ha vasárnap, akkor táncház. Most még talán jobb volt, mint múltkor. Gergő sokkal tovább bírta, úgyhogy nagyon sokat táncoltunk. Persze a végére elfáradt, és mentünk "ceruzázni", azaz rajzolni a kézműves terembe. El is határoztam, hogy beszélek Jucóval, hogy jöjjön velem felnőtt táncházba, mert ez a gyerektáncház nekem pont arra jó, hogy "megéhezzek" tőle...:) Lehet, hogy jövő vasárnap kihagyjuk, de 2 hét múlva tuti megyünk, mert fánkos farsangi mulatság lesz:) Csak ki kéne találnom valami jelmezt Gergőnek. 

A Marczibányi térről egyenesen Budaörsre mentünk Rózamamához. Ebéd után letettük Gergőt szunyálni, hogy gyűjtsön egy kis energiát a délutáni szánkózáshoz Papával. Ez is szuper volt. Persze Gergőnek volt a legjobb, mert ő természetesen minden körben benne volt, és természetesen neki nem kellett felhúzni a szánkót. Sőt. Ő felfelé is szánkózott:)

Este annyira fáradt volt, hogy felváltva sírt és nevetett. Kicsit féltünk, hogy megőrült, de szerencsére reggelre normális lett.

Én továbbra is szenvedek... Már szinte megtelt a memóriakártya képekkel, de nem tudok vele mit kezdeni...:( Hajrá Ipon! Remélem, gyorsan megcsináljátok a videokártyát...

Skócia: Tegnap kb 90%-os elhatározásra jutottam, de este megint elképzelhetetlennek tűnt, hogy 1 hétre Gergő nélkül maradjak. Azt hiszem, az a megoldás, hogy lefoglaljuk a repjegyet (mondjuk a Malév leállásával kapcsolatban pont most olvastam, hogy összesen hány balesetük volt - ami minden normális embert arról győzne meg, hogy elhanyagolhatóan kicsi az esély, de engem arról, hogy előfordulhat -..., és köztudottan nyúl vagyok, ha utazásról van szó:D), és akkor nincs visszaút. Amúgy tényleg álmaim utazása lenne. Még nem voltunk együtt Tomival, amikor már tervezgettem, hogy majd egyszer. Ez ugye lassan 10 éve volt. Szóval tényleg kár lenne kihagyni. Van két szuper nagymama, akik vigyáznának Gergőre, úgyhogy tényleg nem vagyok normális, hogy ezen tipródom...:)

2 megjegyzés:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.