Blogarchívum

2012. február 22., szerda

Twitter és egyebek

Már nekem is van. Mondjuk azt sem tudom, eszik-e vagy isszák... Öreg vagyok én már...:) Erről jut eszembe: anyától elhoztam 2 régi fényképalbumot, hogy digitalizáljam a képeket. Életem első két éve dokumentálódik bennük, és naggyon "retro":D Majd, ha befejeztem az előttem tornyosuló (persze csak virtuálisan) képek feldolgozását, akkor hozok babaEsztert:) Cuki voltam!

Ja, hogy teljesen összevissza legyen ez a bejegyzés: Gergő reggel átrongyolt a félálomban lévő anyjához (hozzám) a Zakatoló című könyvvel, és még mielőtt elvehettem volna tőle (nem terveztem, még nem láttam ki a csipától), határozottan kijelentette, hogy ő olvas. Ezt örömmel nyugtáztam, és már majdnem a másik oldalamra fordultam, amikor Gergő 1 sort kihagyva elmondott egy 3 versszakos verset, amjd lapozott, és azt is elmondta. Kb az egész könyvet tudja fejből (vagy tényleg megtanult olvasni). 2 lehetőség van: venni kéne neki egy újat, mert ezt már nagyon sokszor elolvastam neki, vagy élvezni kell, hogy ő olvas helyettem:)

Amúgy most is olvas, ezért vagyok ilyen időmilliomos:)

ui: aki twitterezik, elmondhatná, hogy ez mire jó:)

2 megjegyzés:

  1. Aztaaaaa, hát le a kalappal a nagyfiú előtt. Nagyon ügyes! :)
    Nekem nincs twitterem. Még nem is szeretnék. De ki tudja idővel lehet. :D
    És nagyon kíváncsi vagyok ám a babaEszterre. Tuti nagyon cuki voltál. Ez nem kérdés! :)

    VálaszTörlés
  2. Hát twitter az kb olyan mint net sms. Igazából üzenetet tudsz küldeni az ismerőseidnek és ezt telefonról könnyedén megteheted akár honan. Kb FB csak képek nélkül és egyéb dolgok nélkül! Ha jól tudom! Ha nem akkor plz küld az updatet!:D

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.