Blogarchívum

2012. február 23., csütörtök

Alaptalanul vádaskodtunk...

Tegnap Csillával beültünk beszélgetni egy kávézóba. A táskáinkat letettük magunk mellé az ablakpárkányra. Csilla egyszer csak arra lett figyelmes, hogy a táskája elkezdett mozogni, konkrétan távolodni tőle. Amint érte nyúlt, két "hölgy" felpattant, és elkezdett angolosan távozni... Csilla szegény hirtelen azt hitte, hogy nincs meg a telefonja, úgyhogy gyorsan a feltételezett tettesek után mentem (én!?!...:D, nem nézném ki magamból), és megállítottam őket, miközben már tárcsáztam Csilla számát. A telefon végül meglett a táskában, a két "ártatlan" pedig mélységesen felháborodott, hogy hogy merészelünk mi alaptalanul vádaskodni... Tényleg nagyon alaptalan volt...:
1. Egy olyan kávézóban, ahol nekünk kell a pultnál megvenni a kávét, és azzal a helyünkre menni, beülnek egy üres asztalhoz kávé nélkül, kabátban.
2. Rá fél percre Csilla táskája mozgásba lendül.
3. Rá 5 mp-re gyorsan elindulnak.

Tény, hogy nem loptak el semmit, de ez nem rajtuk múlt. Annyira gáz, hogy az ember sehol nem lehet nyugodt. Mindenhol magunkhoz kell szorítanunk mindenünket, ha azt akarjuk, hogy ne vegyék el tőlünk? (A kérdésekre tudom a választ)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.