Blogarchívum

2012. január 8., vasárnap

G10 - Nagy-Szénás

Eredetileg Búék20-ra akartunk menni, de úgy alakult, hogy Gergő is jött, úgyhogy végül egy laza G10-es (5ös) kirándulásra mentünk Ágiékkal. Gergő egyre többet jön a saját lábán. Nagyon ügyesen megy terepen, egyáltalán nem okoz gondot neki a buckás, kavicsos talaj. A vérében van, na:) Persze azért ücsörgött a hordozójában is eleget, amit már ő is értékel. Amikor elfáradt, ő kérte, hogy utazhasson egy kicsit. A csúcson hatalmas széllökések fogadtak minket, amit Gergő utált: bújt, panaszkodott, hogy nagyon fúj a szél, úgyhogy elég gyorsan elhagytuk a helyszínt. Még a csúcscsoki is elmaradt. A végén Ági és Peti is megkapták a teljesítésért járó kitűzőt!:)

Felfedeztem a 7D egyik extra funkcióját is: beépített esésgenerátor van benne.  Ismét sikerült akkorát zakóznom, hogy beleremegett a környék (ráadásul mások is látták...tiszta ciki:D). Esés közben megint csak arra figyeltem, hogy a gépet ne csapjam földhöz, úgyhogy megint lezúztam a bal oldalamat. Pont úgy, mint Jucó szobájában (parkettán megcsúsztam, majd elegánsan hanyatt estem:D). Utána hazáig azt hallottam Gergő minden botlásánál, hogy anya koszos, de Gergő nem lett koszos. Oké, tényleg úgy néztem ki, mint egy varacskos disznó.










2 megjegyzés:

  1. Mi tetszik? Hogy túrababát nevelünk Gergőből?:) Lehet, hogy előbb lesz K100 teljesítő, mint az apja:D Ha nyáron tényleg jössz konferenciára, igazán eljöhetnél velünk kirándulni végre a TTVV emlékére:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.