Blogarchívum

2011. november 20., vasárnap

Zselyke

Ma meglátogattuk Gergő keresztapjának a 10 napos kislányát, Zselykét. Annnnnnyira piciii. Kisebb mint Gergő volt, de nem sokkal. Egyszerűen csak elszoktam már ettől a mérettől. Múltkor Elzánál ugyanígy meglepődtem, hogy mennyire aprók az újszülöttek. Kis veknik:) Csináltunk pár képet is. Most csak 1et mutatok, mert a héten be kell még fejeznem a múltheti két fotózás képeit, úgyhogy nincs sok időm. (A tegnapi fotózásnál annyira megtetszett ez a fekete, kezes fotó, hogy Zselykével is megcsináltuk:))


Gergőnek egyébként nagyon tetszett Zselyke. Állandóan bekukucskált a mózeskosárba, amiben a pici lány aludt. Puszit is akart neki adni (ezt nem hagytuk), és megsimogatta. Nagyon aranyos volt. Viccelődtünk is, hogy biztos kapuzárási pánik lehet, mert lecserélte Emmát egy fiatalabbra:)))

Hazafelé beugrottunk a Camponába, mert Tomi angol nyelvű könyvet akart venni. Ha már úgyis arra jártunk (:D), beugrottam egy boltba, ahol végre találtam olyan kabátot, amiben el fog férni az egyre nagyobb hasam. Kismamaboltban lehet ilyeneket kapni, de  legolcsóbb is 23ezer volt, és kicsit túlzásnak érzem, hogy 3-4 hónapra kiadjak ennyi pénzt. Itt viszont 11ezer Ft-ért szupi sárga szövetkabátot találtam, amibe bőven beleférnék még májusban is, mert lefelé bővül, mint egy harang (és pont olyan sárga, amit annyira imádok). 

5 megjegyzés:

  1. Emmánál is mondtad, vagy 5p-ként, hogy milyen pici:)))

    VálaszTörlés
  2. szia, egészen véletlen keveredtem ide, elárulnád milyen sárga szövetkabátot láttál 11ezerért, és a camponában melyik üzletben? évek óta vágyom rá...(:
    Zselyke gyönyörű, akárcsak a neve(:

    laura

    VálaszTörlés
  3. Laura: Orsay:)
    Ez egy kapucnis, derék alá érő, bővülő fazonú kabát. Ha szeretnéd, holnap lefotózom:) Amúgy úgy rémlik, hogy láttam szintén a Campona-ban szűk, rövid sárga szövetkabátot is azon a szinten, ahol az Orsay van (közel hozzá), de fogalmam sincs, melyik boltban.

    VálaszTörlés
  4. ó, nagyon szépen köszönöm, de akkor az sajnos nekem nem lesz jó... :( mindenképpen ilyen térdfőlé érőt keresek... pedig már kezdtem örvendezni... :)
    de azért neked sok boldogságot a sárga szövetkabátodhoz, remélem egyszer nekem is eljön majd:)

    laura

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.