Blogarchívum

2011. november 6., vasárnap

Mérföldkő (!)

Ma megvettük Gergő nagyfiús ágyát, és most benne alszik. Persze csak reggel jelenthetem ki nyugodtan, hogy simán elfogadta az új helyét, de az is nagy szó, hogy nem ellenkezett, és simán elaludt. Sőt, este kifejezetten ő kérte, hogy az új ágyban aludhasson (mondjuk mi is úgy állítottuk be a dolgot, hogy ez egy kiváltság: ha szépen megeszi a vacsiját hiszti nélkül, akkor aludhat az új, AJÁNDÉK ágyban:)). Eredetileg karácsony környékén akartuk megvenni, de így nem kell emelgetnem, mert egyedül is be tud mászni.

Reggel: Gergő vidáman kukucskált ránk az ágytámla mögül, majd újra felvette az alvós pozíciót. Amíg Tomi borotválkozott, mi együtt hemperegtünk az új ágyikóban, betakargattuk az összes putyit (ők az alvós plüssök), Gergőt, engem. Gergő elmesélte, hogy milyen jó volt az ajándék ágyban aludni, és azt is mondta, hogy szereti az ágyát. Meg anyát is:))

3 megjegyzés:

  1. Gratulálok, ez tényleg nagy lépés. Mi is szeretnénk Hannának venni egyet, de mivel sajnos Apa ritkán van itthon, eddig nem jött össze, de ami késik, nem múlik:D Ha nem túl nagy kérés, lefényképeznéd?Mi is úgy emlegetjük Hannának, mint kiváltságot, de lehet, hogy csak a Jézuska fogja hozni, bár vele már "letárgyaltunk" egy konyhát, mivel Hanna mostanában gasztrobabérokra tör, a pelenkásdobozt kinevezte gáznak, és azon főz nekem, meg a plüss állatseregletnek.

    VálaszTörlés
  2. Nálunk is hirtelen felindulásból történt:D Délután 4kor még nem sejtettük, hogy este már új ágyban alszik Gergő, de após telefonált, hogy szerzett utánfutót, amivel el tudtuk vinni a kanapét (ennek a helyére került az ágy). Este teszek fel képeket.
    Az IKEAban van egy állati jó konyha. Ha lányom lenne, tuti vennénk. Mondjuk kicsit húzós az ára (30ezer körül van), de annyira szép. Fából van, és van hozzá egy csomó edény meg plüsskaja.

    VálaszTörlés
  3. Azt láttuk mi is!:) Hát én az árán azért kicsit fent akadtam...és ez csak egy játék. Legalább egy sütit tudna csinálni vagy valami!:)
    Az ágy nem IKEA?:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.