Blogarchívum

2011. november 5., szombat

Anyás nap

Ma megint szuper dolgom volt, mert anya átjött Gergőzni, úgyhogy ismét heverészhettem kedvemre. Mondjuk Gergő valamit ért abból, hogy engem most nem szabad gyepálni, mert amikor kettesben vagyunk, akkor is olyan szépen játszik. Amikor meg úgy érzi, hogy most engem akar, hoz egy mesekönyvet, leül mellém, és olvasunk. Egyáltalán nem nyúz.

Délelőtt kimentünk a játszótérre, mert annyira gyönyörű idő volt. Így, hogy nem nekem kellett Gergőt cipelni, én is kimerészkedtem, és végre vittem fényképezőgépet is. Már egészen berozsdásodott szegény (leszámítva azt az apróságot, hogy műanyag), olyan rég használtam utoljára. (Pár képet felteszek még este, csak most pihegek a bevásárlótúra után)







Délután Tomira bíztuk az addigra meglehetősen bepörgött gyereket, és elmentünk a Westendbe, mert nyílt egy új kismamabolt. Nagyon elszoktam már a tömegtől, nem is esett jól ennyi ember között mászkálni (nem is voltunk ott sokáig). A bolt egyébként csalódás volt. Semmit nem találtunk. Még indulás előtt beugrottunk a C&A-ba, ahol viszont sikerült otthagyni némi pénzt, de legalább lett egy új nadrágom, ami rám is jön:) Nem túl gazdaságos egy őszi gyerek után tavaszit szülni, mert a nyári kismamaruhák télen nem igazán működnek.

A lényeg: ma kétszer is kimozdultam, és úgy tűnik, nem lett semmi bajom, úgyhogy talán nem kell annyira komolyan venni ezt a fekvés dolgot. Persze pihenek, amennyit csak tudok, de egy kis mozgás nem fog megártani.

2 megjegyzés:

  1. A harmadik képen nekem annyira hasonlít az apukájára, már láttam róla képeket, és itt tiszta apja:D A fekvéssel kapcsolatban csak annyit, hogy lassan, óvatosan, amennyi jól esik. Én Hannával a 12. héttől veszélyeztetett terhes voltam,és én is szerettem nem állandóan feküdni. Hülyén fogalmaztam, de érted a lényeget:D A kismotorral egy kicsit melléfogtam, mert Hannának túl magas, az alacsonyabb jobb lett volna, de legalább még jó lesz tavasszal is:D

    VálaszTörlés
  2. Elvégre csak van valami közük egymáshoz:)
    Nem fogok maratont futni, de egy kis séta még jót is tesz (remélem:))
    Majdcsak hozzánő:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.