Blogarchívum

2011. július 2., szombat

Szuper napunk volt:)

Egész nap fotóztam. Egy szuper család került a célkeresztbe:D Fanni (alias Szélvészkisasszony) a legéletrevalóbb csajszi, akivel valaha találkoztam. Egy percre nem áll meg, csacsog, szalad, mesél, magyaráz. Igazi csaj:) Tesója, Gábor pedig egy gyönyörű 10 hónapos csokiszemű fiúcska, a nyugalom szobra. Jó párost alkotnak.:) Délelőtt bent fotóztunk, délután pedig a kedvenc helyemen (ki találja ki?): a Kopaszi gáton. Állati nagy mázlink volt az idővel. Amikor odaértünk, még esett az eső. Mire besétáltunk a kocsitól a gátra, már sütött a nap, szivárvány volt az égen, mindez este, naplementénél. Kérni sem tudtam volna jobbat. Holnapra megpróbálok összeszedni egy válogatást, és megy fel a blogra. Közben folyamatosan dolgozom a Babaklub képein is. Imádom, amikor nincs egy percem sem:) Jó dolog itthon lenni Gergővel, de nagyon hiányzik a társaság, a munka. Teljesen feltöltenek az ilyen napok. 

Két fotózás között pont annyi időnk volt, hogy GErgő aludt egy kicsit, aztán elmentünk a Sugárba a megrendelt könyvekért. A srác kicsit meglepődött, amikor kihozta a raktárból a 12 könyvet. Imádom az antikvár könyveket. Annyira más hangulatuk van. Mindig eltöprengek azon, hogy kik olvashatták előttem. Az egyik kötet ráadásul dedikált példány 1936-ból. Összesen 100 példányt nyomtak belőle, szóval könyvritkaság. Lesz mit olvasnom a közeljövőben.

3 megjegyzés:

  1. Majd lássuk a képeket is!:) Gergőnek igazi kincsek lesznek otthon, amibe majd szépen a színes ceruza készlettel, ő is bele írja majd a monogramját vagy csak egy X-et:)

    VálaszTörlés
  2. Nem hiszem, h Gergo megallna egy X-nel, hamar rajzolhat a konyvekbe!!! ;)

    VálaszTörlés
  3. Viccesek vagytok...:P Gergő nem bántja a könyveket:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.