Blogarchívum

2011. június 15., szerda

Piliscsév

Hétfőn meglátogattuk Apát és Melindát Piliscséven. Gergő mostanában hisztis a kocsiban, ez nem jó... Régen nézelődött, esetleg aludt. Most anyázik ("anya, anyaa, anyaaa, annyaaaa"), vagy kiborítja a vizét (és engem), vagy szimplán visít. Szóval egy élmény... Előre "várom" a holnapi 1,5 órás utat Balatonkenesére. 
Cséven viszont nagyon jól érezte magát. Már nem használunk babkocsit (az autós eset vonatkozik ide is), úgyhogy mostanában nyakban közlekedik (vagy saját lábon, de az kissé kaotikus- mármint az irány).

Miután Gergő bejárta az udvart, kihordta az összes hűtőmágnest a vas kertkapura, kiköpködött néhány adag gyümölcsös-mascarpones finomságot (megolvasztotta a szájában, majd kifolyt...), úgy döntöttünk, hogy sétálunk egyet a faluban. Először elsétáltunk a templom mellett a Kálváriára. Bennem volt egy kis kullancspara (Gergő frissen oltott), de vagy nem volt kullancs a környéken, vagy használ a riasztó.




Ezután meglátogattuk a szuper, új játszóteret. Nagyon jó játékok vannak, csak sajnos kiírták, hogy  csak 14 éven aluliak használhatják őket. Pedig volt egy nagy tányérhinta, amitől Gergő félt, de Tomi nem, úgyhogy szabályt szegett. 
Papa kimenekítette a félelmetes (?) tányérhintából

Megkérdeztük, hogy nem akar-e visszaülni:)

Tornasor

"Juj, juj, kiszed, kiszed"
Azt hiszem, a szuper játékokhoz még nőni kell egy kicsit. Mindenesetre a csúszda és a homokozó bejött:) Visszafelé ismét nyakban, papanyakban közlekedett. Belesett az összes kapun, nagyokat kacagott, amikor a falevelek megcsiklandozták, majd nem aludt el a kocsiban hazafelé, hanem... lásd a beszámolóm elejét.....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.