Blogarchívum

2011. május 8., vasárnap

Tegnap randiztunk:)

A szombati nap csak a miénk volt. Gergőre a két nagyi vigyázott felváltva, míg mi kedvünkre csavarogtunk. Délelőtt a vár alatt lévő labirintust néztük meg. Már egyetemistaként egyszer majdnem jártunk itt, de akkor kicsit soknak éreztük a belépő árát. Azért más, amikor az ember az ösztöndíjából és a zsebpénzéből él, mint a fizetéséből. Nagy élmény volt, ajánlom mindenkinek. Ezután megebédeltünk a Nagyi palacsintázójában, majd elmentünk a Tripont fesztivál záró bulijára. Először nem voltam benne biztos, hogy akarok menni, de végül nem bántam meg. Voltak ügyességi feladatok: célbafotózás (minél hosszabb záridő mellett kellett egy ábrát élesre fotózni), reflexfotózás (el kellett kapni azt a pillanatot, amikor kidurran a lufi, valamint amikor a labda épp a vonalnál van). Ezekkel szerintem elvoltunk legalább 1 órán keresztül.


Lehetőség volt kipróbálni a glamourfotózást stúdióban (ezt kihagytuk, mert állati sokan voltak), valamint felállítottak egy esőztető rendszert. Ide azért befurakodtunk mi is:)



Tominak szerintem ez tetszett a leginkább, de az ajándék koktélt sem utasítottuk vissza. Összességében nagyon jó nap volt, este egyikünket sem kellett ringatni.

1 megjegyzés:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.