Blogarchívum

2011. május 31., kedd

Sára - gyerekfotózás

Végre kislányt fotóztam. Nem mintha a fiúkkal gond lenne, de már nagyon szerettem volna némi rózsaszínt:) Sára 3 héttel idősebb Gergőnél, és azonnal nagyon szimpik voltak egymásnak. 

Gergő még itthon is Sárát emlegette. Felavattuk a hordozható hátteremet az új állvánnyal, és nagyon jól működik. Kicsit mondjuk melós volt eljuttatni a helyszínre, de anyósom fuvarozott minket, úgyhogy nem volt gond. Muszáj lassan jogsit szereznem, mert így mások segítségére van szükségem, ha nem hozzám jönnek fotózásra.


Fotóztunk bent 2 háttérrel, aztán kibattyogtunk a játszótérre. Azért látszik a képeken, hogy Sára melyik helyszínt élvezte jobban:) Eredetileg még játszóterezés után rózsaszín háttér előtt is akartunk pár képet csinálni. Ki is választottunk egy tündéri virágos ruhácskát, de annyira elfáradt a leányzó, hogy erre már nem került sor. 

Gergő eközben rákapott a motorozásra. Alig lehetett lekönyörögni (azért a homokozó végül lecsábította a járgányról). Már egész ügyesen száguld (oké, még csak komótosan gurul), de még beakad a lába a kerékbe, úgyhogy finomítani kell a technikán.


Gergő már a kocsiban elájult, arra sem nagyon tért magához, hogy behoztam, levettem a cipőjét és letettem aludni. Ezután aludt 3 órát, úgyhogy volt időm képeket szerkesztgetni. Jó kis nap volt, még sok ilyet szeretnék:) Ja, képek a szokásos helyen.

4 megjegyzés:

  1. Nagyon édes lehet Gergő a motoron. :)
    Ákos is próbálkozott már vele és nagyon tetszett neki. Bár itthon a chicco kisautóval már szó szerint száguldozik. :D

    VálaszTörlés
  2. Jajj, és ha szeretnéd a jó szó játék nyereményét, dobj rám egy e-mailt, vagy egy megjegyzést a poszt alá. :)

    VálaszTörlés
  3. De jó ismerős babát látni! :) Hanka csuda zsivány kiscsaj! :)

    VálaszTörlés
  4. Kicsi a világ:) Vagy minden babás ismer minden babást?:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.