Blogarchívum

2011. május 2., hétfő

Mézes madzag:)

Befejeztem a Kornélról készült képek feldolgozását. Azt hiszem, hogy eddig ez a legjobban sikerült sorozatom. A fotózás minden másodpercét imádtam. Egyszerűen képtelen vagyok kiválasztani azokat a képeket, amik felkerülnek a blogra. Már háromszor megszórtam, de még mindig 33 kép van, ami azért egy picit sok:) Fotóztunk kint is, bent is, és ha létezik a fotózás istene, akkor nagyon kegyes volt hozzám. Eredetileg vasárnap jöttek volna Móniék, de a köpönyeg.hu nagyon sok esőt jósolt, úgyhogy a szabadtéri fotózást áttettük szombatra. Egyszerűen mesés időnk volt. Kicsit borongós, de mégis napsütéses időjárást fogtunk ki, aminél jobbat kívánni sem lehetne. Ezután másnap reggel megejtettük a benti vakus fotózást is. Kornél nagyon ügyes volt. Remekül tűrte, hogy az előző napi szabadság után, most viszonylag egy helyben kellett maradnia (oké, lekenyereztük egy kis csokival:D). 

Mivel 2 perc múlva éjfél, a képeket csak holnap teszem fel (még le kell kicsinyíteni, és a számukat sem ártana csökkenteni) Hogy mi értelme van ennek a bejegyzésnek? Le kellett vezetnem a felgyülemlett lelkesedést, hogy el tudjak aludni:D

1 megjegyzés:

  1. A képek tényleg jók és vicces, hogy ennyi féle stílúsba tetted fel. Gratula a képekhez mégegyszer! Pénteket ne feledd el!:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.