Blogarchívum

2011. május 29., vasárnap

Margitsziget

Péntek este találkoztunk Gabesszal, Viktorral és Tomival a Margitszigeten. Gergő nagyon elemében volt: állandóan elszökött, csajozott (szerintem a fiúk irigykedtek, hogy mennyire simán levesz minden csajt a lábáról), sörözött, telefonált. A sörösdobozok üresek voltak, mi ittuk (csak, ha véletlenül ide tévedne egy gyermekvédelmis:D).









Még mindig imádom a fix 50-es objektívemet. Szinte nem is használok mást. Mondjuk még a 85-ös párja csatlakozhatna a felszereléshez, de az már egy kicsit drágább jószág.

A hétvége nagyszülőlátogatással telt: szombaton Budaörsön voltunk (elkészült a háttértartó állványom apósnak hála, és kaptam libriutalványt névnapomra anyósomtól és a sógornőmtől:)), ma pedig anyánál (végre nekem is lett tejhabosítóm Jucótól, anya már rég odaadta a névnapi "meglepimet"). Gergő kapott egy lábbal hajtható kisautót és egy zöld locsolókannát az ő méretében (imád kertészkedni). Egyszóval nem unatkoztunk.

Jövő héten sem leszünk bezárva: kedden megint megyek fotózni (ráadásul végre egy kislányt a sok fiú után), szerdán elvileg meglátogatjuk Teot és Katát, csütörtökön anyával csinálunk valamit (szervezés alatt), pénteken Emesével és Katával találkozom, hétvégén pedig Állatkert és kirándulás. Imádom az ilyen heteket:)

1 megjegyzés:

  1. Látom , Gergő sem szereti a telefont:D A harmadik képen a pillantása mindent elárul, huncutság felsőfokon:D Jó fotózást, kíváncsian várom a kislányos képeket, milyen idős, akit fotózni fogsz? Így utólag is Isten éltessen sokáig, sok egészséget és boldogságot kívánunk nektek!

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.